Felicia & tvillingkillarna Felix & Freddy

Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda - 27 augusti 2012 15:00

Då va man här igen.. Kl är redan 15 och Jonas slutar snart.
så ska börja med middagen om en liten stund.
blir kyckling och ris. Men har inte bestämt om de gryta eller stekt kyckling med beasås än.

idag har Pia varit här :-) alltid lika kul.. Får passa på innan hon börjar på sitt jobb.
idag är den 1 vecka kvar tills Flisa börjar dagis..
känns både bra och dåligt som ni redan vet.. Vet ju att dom vill man ska ha med typ snutte eller så som dom kan ha så dom känner sig trygga.. Men Flisa har ju inget sånt. Varken napp eller snutte. Har försökt men hon vill inget ha. Enda är att hon ska bita på kuddhörnet när hon ska sova.. Så får la ta med en kudde som hon kan ha då?


ibaldn får man inte saker att gå runt riktigt. Som tur är så händer de väldigt sållan hos oss.. Men när de väl händer är de tur de finns dom som hjälper en <3

nu vill Flisa byta blöja så får la lyssna på henne :-)ha en skön dag..

Jonas, Flisa, Felix & Freddy <3

Av Linda - 26 augusti 2012 23:19

Urch söndag redan.. Men men den dagen måste ju komma oxå :-)
Idag har vi vart i Skövde en sväng och kikat lite.
Sen hem och killarna sov lite och Jonas fixa vårat sovrum. Och jag roa Flisan så gott de gick
Killarna fick eget rum i fredags så de va första gången på 22,5 månad som vi har eget sovrum. Kändes konstigt men skönt på samma gång. Så nu börjar man förstå att ens barn börjar bli gamla :-(
Vilket jag inte tycker om. Men vad göra?

I veckan som kommer ska vi inte göra något. Bara vara hemma.. Samma gamla vanliga med städ, tvätt och busa och va hand om barnen :-)
I helgen ska vi ha kalas för mig så blir till att planera vad vi ska bjuda på.
Alltid lika svårt...

Hämta ju mamma och pappa igår på Landvetter. Va kul att ha dom hemma igen.. Eller mer skönt ;-)

Och de som va igår vid tråvad badet va visst en litet barn som dykt från bryggan och kom upp livlös. Så va inte en man :-(

Nä ska kolla klart på den kassa filmen på 5an nu innan sängen. Natti på er..

Jonas, Flisa, Felix & Freddy <3

Av Linda - 25 augusti 2012 22:14

Helli hello..

kändes som lörfag inte ens börjat? Men haft en helt underbar dag.. Dock är den inte slut :-)
sitter på Landvetter och väntar på mamma och pappa som kommer från Turkiet.
idag har min farmor och farfar vart och hälsat på hos oss. Bakade sockerkaka och kladdmuffins :-) och fick presentkort på servera i present då jag fyller år snart :-)
Sen kom Carina och tog barnen och jag och Jonas åkte till mamma och ställde våran bil. Fick se innan vi åkte att någon slagit sönder min pappas sidospegel :-( konstigt att folk inte kan låta saker vara..
när vi lämnat bilen så kom en helikopte över deras hus och den åkte neråt.. Så landa den nere vid tråvad badet. Nyfiken som man blir går bak och kollar men vi såg inget. Fick höra att dom höll på med en äldre man så hoppas de gått bra med honom.
sen kom vi till Liseberg och börja med att äta.. Då börja de ösa ner. Och så fortsatte kvällen.. Tråkigt. Så vi åkte inget.. Gick runt och titta och vann 1 stjärnvinst. Köpte ballong till flisa och en godis napp :-) känner mig så elak emot henne när jag inte alltid kan ta henne så får skämma bort henne lite ;-)
Nä ska köpa mig en kaffe nu i väntan på mor och far.

natti
Jonas, flisa, Felix & Freddy <3

Av Linda - 24 augusti 2012 20:56

Gäääääsp.. Go Kväll i stugorna.


Idag har vi haft en bra dag med massor att göra =)

Flisa vakna tidigt idag igen så runt 7 kom hon in till mig och killarna =) Men va rätt pigg så gick upp... Gjorde ordning oss för att åka till Grästorp och hämta Jossan och sen vidare till Trollhättan för att lämna tillbaka bilstolar..

Men först glömde jag vällingväskan, så fick vända men hade inte hunnit så långt.

Kom till Grästorp och stoppar in kortet jag har på Jonas konto.. Slår in koden, "fel kod" kom på ja just de de är ju Jonas konto(vilket jag sällan använder) så slog hans kod. "Fel kod".. Va fan tänkte jag. En gång till så tar dom kortet. Ringde Jonas men han kom inte ihåg =(

Gick in på swedbank men dom kunde inte hjälpa mig.. Ringde nordeas kundtjänst men va en dryg jävel som svara att detta är Jonas koder dom får du inte använda så nu skickar vi ny kod till telefonbanken. Förklara att jag har tillgång till hans konto så varför får jag då inte ringa hit.. Men de va personliga koder. Åååååhhh kändejag bara.

Sa till Jonas att jag testar en gång till och tar dom kortet så gör dom.. Tanklampan hade tänt sig så kom inte hem heller.

Så testade de som kändes rätt så de funka.. Pustade ut och tog ut pengar och satte in pengar på mitt konto där jag kunde koden.

Så åkte vi iväg =) Kom till Trollhättan och va inne på NÄL och lämna tillbaka stolarna. Sen fika vi.. Drog till Överby och kolla lite i affärer. Köpte strumpbyxor till Flisa. Hitta en ursnygg jacka till henne som hon ska få i present =D


Sen hem och lämna Jossan och åkte till Blombacka. Och nu är vi hemma.. Har vart de en stund så nu har killarna eget rum =D Men de ska inredas lite mera men nu vaknar dom inte av att vi kommer in i rummet iaf.


Imorn är de äntligen lördag och vi ska till Liseberg. Bara jag och Jonas =)


Nu ska vi snart äta lite kvällsmat för har inte hunnit äta sen vi åt på Överby. Flisa och killarna har självklart ätit =)


Så ska spela lite nu sen äta.

Ha en skön kväll.


Jonas, Flisa, Felix & Freddy   

Av Linda - 23 augusti 2012 09:08

Vart har denna vecka tagit vägen? Kändes som de va måndag igår?

känns som mina inlägg mest handlar om hur trött jag är och att barnen bråkar? Men de händer inte så mycke mer här.. Mer än lite sällskap ibland..
Men iaf näst nästa vecka börjar Flisa dagis och just nu längtar jag men när vi kommer till dagen kommer jag tycka de är skit jobbigt..

får ofta frågan om när nästa barn kommer.. Men nja OM de blir mer så blir de inte än på några år. Får inte bli gravid än på 9 månder pga snittet och sen sa min BM att jag kommer få åka till läkarn i Skövde om jag vill ha mer barn och prata för jag blivit sjuk båda ggrna.. Och hon tror dom kommer säga att jag ska vänta 7-10 år. Vilket jag då känner att då vill jag inte ha barn. Jag själv känner mig för gammal för att skaffa barn då.. Inte för att de är något fel i att skaffa rint 35-40 men JAG vill inte ha barn senare än 35. Sen struntar jag helt i om någon skaffar barn i den åldern för de är upp till var och en :-) så de är ingen kritik mot att man är gammal och så och inte bör skaffa barn då. Utan de är att jag inte vill skaffa då :-)

Idag ska vi se om vi hinner klart i rummet där uppe så killarna kan få eget :-) vilket jag hoppas på för dom vaknar oftast till när vi lägger oss. Men räcker att man ger nappen så somn.ar dom oftas om..

väntar på att Linda ska komma med kaffet dom låna igår. Är väldigt tung i huvudet så behöver lite energi.

hör att Flisa gör något i hallen hon inte får så får ta henne..

ha en bra dag.

Jonas, Flisa, Felix & Freddy <3

Av Linda - 22 augusti 2012 21:57

Va hos Pia idag och hälsa på som ni redan vet =) 

Och hon hade bakat jätte gof äpplepaj och en hallonkladdkaka..mmmmmmm!!

Alltid lika trevligt =)


Sen vart de hem och hann knappt innanför dörren innan Flisa börja skrika. Hon va nyvaken och då vill hon gärna att man bär på henne och myser lite. Men Felix hade bajsat massssssor och jag va sjukt kissenödig. Så kunde inte. Så efter många om och men så fick jag igång en film då lugna hon sig =)


Sen vart de lite mat när Jonas kom hem och sen bara myst i soffan... Jag som behövde städa?? Men dammsög iaf och plocka lite efter att Flisa lugnat sig =)


Är rätt trött så kommer nog somna rätt fort idag =) Väntar bara på att Jonas ska duscha klart.. Så kan vi gå upp ihop.

Längtar så till helgen.. Då ska jag och Jonas hämta mamma och pappa på flygplatsen runt 23 och innnan de ska vi åka till Liseberg.. Utan barn. Bara jag och Jonas =) Fast jag kommer ju sakna barnen massssor men man behöver lite luft ibland oxå. Nya krafter.

Fast ångrar lite att vi inte ska ha med dom men nä vi behöver va lite själva..


Nu har Jonas duschat klart så blir sängen. Natti!


Jonas, Flisa, Felix & Freddy   

Av Linda - 22 augusti 2012 08:24

Morn morn..

redan onsdag? Dagarna går fort.. Men har ju mest att göra hela tiden så är la inte så konstigt ;-)

Igår va vi en sväng till Lidköping på eftermiddagen och kika på en bil.. Men vet inte? Den va inte snygg direkt men fin i lacken(?) och så..
sen åkte vi till mamma och pappa som inte är hemma utan är i Turkiet men farmor och farfar är där men vi skulle hämta pappas kärra som Roger ska låna. Så stanna på lite fika så kom farmors syster Marie-Louise och hennes Bengt. Va kul att träffa dom.. Inte gjort de sen dopet i mars.
Sen hem och leka lite innan de va dax för jamas och välling. Alla 3 somna nog direkt. Va la Freddy som man fick gå in till nån gång. Men så brukar de vara.

är lite trött idag, fast jag sovit hela natten. Men dom skulle komma med leverans på däck mellan 7,30-9,30 och tänkte dom är ju aldrig tidiga änså så snoosade lite.. Men 7,15 hörde jag hur de knakar. Fan tänkte jag bara då eftersom jag sover i trosor nu när de är så varmt. Va bara att springa ner och dra på sig en handduk..

Men nu är däckena här iaf så nu är de snart som vanligt :-)
ska till Pia idag så ska börja göra oss i ordning så vi kommer iväg någon gång.

ha en skön dag..

Jonas, Flisa, Felix & Freddy <3

Av Linda - 20 augusti 2012 22:18

Nu är de snart sängläge som gäller här.

Ärrätt trött faktiskt.. Tog lite powernap på soffan medans killarna sov och Flisa kika på film.


Gjorde iaf ordning ossrunt halv 10 och åkte in och handla, men kan säga att jag åker nog inte in för att handla med 3 barn igen. Inte närjag ska ha så mycke. Vart lite tungt ;) Annars va dom ju snälla och så så de funkade fint men de får bli om man bara behöver handla lite.

Sen va de hem och fortsätta ta hand om våra 3 guldklimpar.. Men kan säga att jag sliter mitt hår ibland. Flisa skriker som en stuken gris om killarna tittar på henne eller pillar på hennes saker, killarna gnäller mest hela tiden för tänder är på g.. Och dom ska helst krypa över varandra..


Så nu kan de inte blir 3 september fort nog. Men när 3 september är här så kommer jag tycka de är skit jobbigt.

Men men de blir bäst så för oss båda..


Onsdag ska jag nog hem till Pia och torsdag ska nog Jossan hit. Tänkte bjuda his farmor och farfar då oxå. Eller om de blir på fredag.. Ska bjuda på tårta då tänkte jag.


Nä tror jag struntar i Celeb Rehab idag. Ögonen går i kors..

Natti..


Jonas, Flisa, Felix & Freddy   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Felicia!

Lilypie Premature Baby tickers

JONAS Fredrik

 

FELICIA Lovisa Helena

 

 

FELIX Jonas Roger

 

 

FREDDY Jonas Göran

 

 

Jag & Jonas

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

If


Ovido - Quiz & Flashcards