Felicia & tvillingkillarna Felix & Freddy

Alla inlägg under december 2011

Av Linda - 23 december 2011 18:54

Börjar blir klara med hemmet och julklapparna. Sitter och vilar ryggen lite.

Har badat med Flisa och de tyckte hon va kul att mamma badade.

Hon har börjat stå utan stöd i nån sekund(ja lite sent kanske men hon är ju prematur oxå)..

Och när vi bada så helt plötsligt bara stod hon utan att hålla i mig eller karet i nästan 15 sekunder   Hon stod säkert längre för tog ett tag innan jag förstod att hon int höll i nåt.

Hon tycker de är så kul att träna att stå själv.


När Jonas duschat klart ska vi mata killarna sen ska han till Blombacka och lämna resesängen och julklappar så vi inte har så mycke att köra imorn dit  


Nu ska jag fortsätta plocka..

Jonas, Flisa, Felix & Freddy    







Av Linda - 23 december 2011 14:20

Ja de är farligt att sätta sig ner i 1 minut  

Mamam ringde så skulle föra över pengar för en julklapp hon köpt åt mig.. Och vips så hamna man på Facebook och sen börja man läsa dom dagliga bloggarna och sen skriver själv*suck*


Jag som hålelr på och städar.. Hade kommitin i riktigt städartag jö!!!!

Men ska nog komma igång igen snart. Är ju inget bra på TV heller så kan inte fastna där  

Men ska stänga av den nu.


Har nästan fått lite panik för att somna på kvällen. Vet att nån av dom kommer hålla på fram till 3-5 på morgonen(om de nu är morgon då) Så känns så onödigt att somna.. För jag blir så himla trött och sur när jag blir väckt så. Ochtyvärr är de Jonas som får stå ut med min durhet på natten. Men bara jag vaknar till så försvinner de sura och jag ger han en puss  

Han ska ju inte gå upp hela tiden för att ge napp eller byta blöja eller va de nu är de är dom vill. Men ibland är jag så trött så jag fattar inte att dom är vakna. Så har sagt att han måste väcka mig så får jag va sur i 2 minuter..


Imorn skulle mina små godingar föddas egentligen. Är super glad att dom inte kom då. Fast hade inte kommit så långt för dom hade satt igång mig i v38 om dom inte kommit då. Och de va för 2 veckor sen.. Men vill inte ha december barn(inget fel på dom men är ju jul och allt så vill att dom ska ha en "egen" månad, sen har vi så många som fyller år redan i december).

Ska försöka komma ihåg att ringa farmor ikväll oxå. Men så fort de finns tid över till annat är man så sjukt trött så man bara sitter i soffan.

Knappt man orkar äta.


Nä städa va de ja!!!!

Jonas, Flisa, Felix & Freddy  

Får ni en julbild av mig.. 


God Jul!

    

Av Linda - 22 december 2011 22:30

Gör ett nytt försök att få in ett inlägg   Började igår men så vakna killarna så kom inte så långt. Sen orkade jag inte skriva.

Och nu är dom vakna igen..

Dag igår och idag spenderades på Blombacka(Jonas föräldrar) då Jonas rensade bland sina saker.. Och vid halv 12 igår så va de BVC. Killarna hade gått upp jätte bra..

Felix vägde 3780g och va 52,5 cm och Freddy vägde 3720g och va 51,7 cm.. Så dom har gått upp bra på 6 dagar.

Nu är vi klara med alla julklappar. Skönt de.. Så dom ska slås in strax.. Ska bara mata killarna.

Urch ha ringen ork till att skriva så mer får ni inte idag..


Natti på er..


Jonas, Flisa, Felix & Freddy   

Av Linda - 20 december 2011 22:10

Ikväll är de en trött Linda som skriver*gäsp*

Sovit halv bra inatt.. Längtar tills dom drar ut ltie på tiden på natten med maten  

Ställde kl på 9 så vi inte skulle sova bort hela dagen. Men vi kom inte upp förens runt 11 ändå. Jonas hade vart uppe och gett Flisan mat men sen kom dom upp och vi myste och lekte i sängen tills killarna vart hungriga igen!

Sen greja vi i ordning oss och åkte till Skövde. Va en sväng på NEO och lämande tillbaka pumpen cohså åkte vi till Stallsiken och gick in på Media Markt och köpte en hårtrimmer och ett spel till WII:et.. Donky Kong. Jonas va lite emot de först men nu är de han som sitter fast klistrad och spelar, haha.

Så va vi inne på Rusta och ÖB. På Rusta köpte vi en fin duk och hitta fina gossedjur till barnen i julklapp och en duk till bordet.

På ÖB köpte vi lite olika medel som TaBort, Vanish(?) och fönsterputs. Skulle bara kika men kul när man hittar saker lite billigare  som man behöver  

Nu ikväll har vi ätit räkor,ägg och majonäs röra på baugett.. De va gott.

Okej de är tisdag men i helgen så fanns de inte tid att göra de. Hade tänkt de först men vi har rätt mycke hela tiden att göra.


 Imorn är de BVC som gäller. För killarna.. Hoppas dom gått upp mycke igen. Allt kul.

Sen kanske vi svänger in hos mamma men först ska vi till Hemkompaniet.

Torsdag är en lugn dag.. Ska försöka fixa akvariet kanske?

Anslutningsgrejern har inte kommit till zoo affären här än och denskulle kommit i fredags  

Fredag ska vi nog spela bingolotto.

Lördag blir de hem till Jonas föräldrar och söndag mina!


Ska hjälpa Jonas att spela lite nu  


Jonas, Flisa, Felix & Freddy     

Av Linda - 19 december 2011 18:08

Då va julveckan startad.. Jul om 5 dagar! Känns de som de? Hhmm nä..

Idag har vi inte gjort så mycke. Gick upp vid 8 idag, eller hon va närmare 9..  Och Flisa vakna faktiskt redan då. Skönt faktiskt. Så hon inte vaknar så sent som hon gjort i några dagar.

Sen låg vi lite på soffan och halv vila och när Flisa skulle sova middag skulle mamma och pappa oxå sova. Men efter nån halv timme tyckte pojkarna att de va dax för lite mer mat. Så vart inte så mycke vilat   

Sen åkte Jonas till Skara och köpte thaimat*mums* och hämtade ut ett ELLOS paket. Efter maten gick vi en sväng. Va skönt och vi prata lite om dopet om faddrar.. Så nu är de bestämt vilka vi ska ha. Så imorn blir de att ringa prästen och fråga lite om tider och så. Och om man kan ha de i församlingshemmet här i Ardala.

Sen har Flisa duschat och nu sitter hon i sin låda och leker. Jonas är ute och slänger soper.

Jag visste att de skulle bli mycke blöjpåsar men att de skulle bli ca 2 om dagen trodde jag inte  

Finns inget på tv att se ikväll heller. Så ska fixa lite tvätt och rensa i ena rummet.

Slänger in 2 bilder från eftermiddagspromenaden..

 

Mys  


  • Jonas,Flisa, Felix & Freddy      


 

Av Linda - 18 december 2011 08:57

God morgon!

Eller är de de?? Nja inte dirket.. Är knappt morgon här.

Känns som man bara vilat nån timme. Och de är la de vi gjort iof. Killarn har hållt igång hellla natten*suck*

Så dom somna ungefär runt 6 och vakna halv 8 igen! för lite mat..

Dom har ätit mest hela natten.

Stackars Flisa som säkert ligger vaken och lyssnar när dom skriker.  Ibland så skriker Flisa med och vill upp och ha mat men ibalnd så hör vi bara hon säger "e de" så hoppas de bara är nån gång ibland och att hon somnar om fort.


Nu när jag ändå ligger härpå soffan,killarna är lugna, Jonas duschar och Flisa sover så kan jag skriva lite förlossningsberättelse..

När man är snittad finns de ju inte så mycke att säga om de egentligen men.


16/11 vid halv 10 så kom läkarn in och frågade hur jag mår.. Svara att inatt så fick jag huvudvärk och de vill inte släppa och sen är de dom vanliga krämporna jag har med klåda, ont i revbenen och känner mig lite mer svullen.

Okej svarade han och sa att då tycker jag vi avslutar denna graviditet för du blir bara sämre. Och gisses vad glad jag blev.. Tänkte att nu är min smärta över. Jag kan börja leva igen!!

Ringde Jonas och sa att han får komma för jag blir snittad idag. Men jag snart får veta tid för läkarn skulle kolla med narkosen och så hur dom hade med tider.

Så antingen i eftermiddag eller ikväll.

Ringde mamma och fråga om hon kunde ta Flisa och självklart kunde hon de.. Men då fick hon åka från jobbet men sa att jag hör av mig när jag vet tid. Efter 10 min kom dom sa att de blir senast kl 14 för NEO ville inte helst ta emot barn på kvällen om de inte va akut.

Så började förberedelserna med duscha, byte av kläder och sätta KAD.. Och så kom Jonas. Och så börjar jag få värkar. Och fan va ont de gjorde. Och jag tyckte sd gjorde ont men de va inget mot förvärkarna..

Efter några timmar så fick vi åka ner till förlossningen och de kom in personal som presentera sig och sa att dom skulle vara med under snittet. för värkarna blev bara värre och värre och tänkte att kommer dom inte snart så kommer jag föda vaginalt.

vid 16 tiden fick vi äntligen gå in ioperations salen. DÅ vart jag nervös.. Fick sitta upp när dom satte bedövningen och så fort jag lagt mig ner så börja jag må illa och spy som en gris.

Mådde inte alls bra.. sen 16,27 som kom Felix ut och vägde 2645 g och va 48,5 cm. Efter 1 minut 16,28 så kom Freddy  ut och vägde 2550g och va 48 cm..

Efter en bra stund så kom Jonas in med Felix.. Fick veta att dom gått iväg med Freddy och att Felix hade vart lite trögstartad så  han hade fått lite hjälp en stund.. Han va så lik Flisa.. De va de första jag sa.. De är ju Flisa de där..

Kördes in i mitt rum igen och kändes som en evighet innan Jonas kom tillbaka. Men till slut kom han och han hade med sig en bild på killarna som jag fick se som NEO tagit. Efter ca 2 timmar fick jag komma till BB och sen in på NEO. Fick upp Freddy på bröstet och efter 2 minuter började jag spy.. Så lugnade de sig och vi pratade lite med personalen och så. Sen börja jag spy igen och sa att jag åker in och försöker sova lite och samlar krafter till imorn. Jonas åkte hem och jag ringde runt till några och sa att allt va okej.


Nu va visst frukosten serverad..  Men nu har ni fått lite att läsa iaf.. Inte så intressant kanske men!


Jonas, Flisa, Felix & Freddy   

Av Linda - 17 december 2011 20:18

Lördag kväll är här. Sitter i soffan och kola på Pirates of The Caribien(?). Dagen har gått fort.. Vi sov lite länge idag sen kom Linda och William så gick vi en promenad så kom Linnea och Therese hit. Va kul för Terese har inte sett killarna.. Och de är alltig kul att träffa dom =)Imorn är de kalas för Jesper och Jennifer som gäller =) ska bli kul. Träffar dom för sällan =(Nä nu är mina pojkar hungriga igen..Jonas, Flisa, Felix & Freddy <3

Av Linda - 16 december 2011 23:27

Fredag kväll då.. Eller ja fredagen är snart över.Eftermiddagen va rätt seg men kvällen har gått fort. Blev inget BVC då vi vägde och mätte dom igår på KSS så då tyckte hon vi inte behövde komma. Och de vartbjag glad för då kunde vi somna om igen =) Jonas och Flisa gick upp runt 11 och jag vid 1. Efter vi matat killarna så började vi städa lite. Jonas åkte till Skara och handla så idag fick de bli mexikansk Lasange. Så nu sitter vi i soffan till ett nystädat(baramdisken från middagen och tvätt kvar) hem och kollar på Die Hard 4.0Imorn ska vi bara va hemma. Och bara va.. Tycker de är mysigt när de bara är vi och vi är helt själva och inte har måsten. Annars har vi haft lite måste rätt mycke de senaste. Snart är de jul oxå.. Känns inte som vi bor i Sverige iaf.. Ingen snö eller kyla direkt. Tråkigt!!!!!!!!!Jaja ska fortsätta kolla filmen och spela wordfued. Jonas, Flisa, Felix & Freddy <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Felicia!

Lilypie Premature Baby tickers

JONAS Fredrik

 

FELICIA Lovisa Helena

 

 

FELIX Jonas Roger

 

 

FREDDY Jonas Göran

 

 

Jag & Jonas

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

If


Ovido - Quiz & Flashcards